۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۴۸

نماینده بهارستان و رباط کریم در مجلس:

امکان ۳ شیفته شدن مدارس بهارستان وجود دارد

امکان ۳ شیفته شدن مدارس بهارستان وجود دارد

بهارستان- نماینده مردم شهرستان های بهارستان و رباط کریم در مجلس با بیان این که فکر نمی کنم در جهان شهرستانی با محرومیت بهارستان وجود داشته باشد،گفت:امکان ۳شیفته شدن مدارس بهارستان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حسن نوروزی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه مدرسه کمیساریای سازمان ملل بهارستان که با حضور نماینده ویژه سازمان ملل در ایران افتتاح شد، طی سخنانی گفت: مشکلات دانش آموزان شهرستان بهارستان به حدی است، که امکان ۳ شیفته شدن برخی از مدارس این شهرستان وجود دارد، این یعنی در روز هر مدرسه ۳ بار پر و خالی شود، که این اتفاق در نظام اسلامی و در کشور ما پسندیده نیست.

وی اضافه کرد: در جلسه ای که هفته قبل با بنیاد برکت داشتم، قرار شد که با برگزاری جلسه ای با فرماندار بهارستان، ۳ الی ۴ مدرسه از بنیاد برکت را دراین شهرستان دایر کنیم، که حداقل ۲ مدرسه باید به ناحیه یک آموزش و پرورش بهارستان اختصاص یابد، تا بتوانیم مشکل ۳ شیفته شدن مدارس این منطقه را حل کنیم.

نماینده مردم بهارستان و رباط کریم در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از کمیساریای سازمان ملل برای نظر مثبت به منطقه محروم بهارستان و ساخت مدرسه در این شهرستان، افزود: فکر نمی کنم، در جهان شهرستانی با محرومیت بهارستان و بخشی با محرومیت گلستان و شهری با محرومیت صالحیه یافت شود، شهری که با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، نه دهیاری و نه بخشداری دارد، تنها چند مدرسه و یک کلانتری و چند اداره خدمت رسان مانند مخابرات، آب، گاز و اورژانس دارد.

نوروزی اظهار داشت: این اتفاق پسندیده نیست، اگر مردم این منطقه نجیب هستند، ما مسئولین باید همت کرده و غیرت به خرج دهیم و بخشی از مشکلات مردم را مرتفع کنیم، ما روزی یک الی ۱۰ پروژه را طراحی، شروع به کار و یا افتتاح می کنیم و در پی رفع معضلات مردم هستیم، همه باید دست در دست هم و با اتحاد و به دور از سیاسی کاری به مردم خدمت کنیم.

وی با بیان این که مسئولین در پی آب و نان، امنیت و وضعیت بهداشتی و آموزشی بهارستان باشند، گفت: جمعیت دانش آموزان بهارستان بیش از آمار اعلام شده است و مردم محروم هستند، باید با دقت مسئولین بهداشتی، امنیتی و فرهنگی مشکلات مردم را حل کنیم، البته خدمت شده است، اما کافی نیست.

کد مطلب 4137344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha